Menu

HS1 - 4 flotte mål til Taastrup FC

image
21. august 2016 kl. 21:10

Efter at have hentet 4 point i efterårets 2 første kampe var Taastrup FC klar til hjemmekampen mod Kalundborg lørdag den 20. august. Kalundborg har hen over sommerferien mistet rigtig mange spillere. De har fået tilgang af nye spillere og er i en genopbygningsfase, så holdet har i øjeblikket ikke samme styrke som i den forgangne sæson.

Der var knap spillet 2 minutter før Taastrup bragte sig foran med 1-0. Mickey Mikander driblede sig fri i højre side og lagde bolden skråt tilbage til Tonni Adamsen, der sikkert placerede kuglen forbi Kalundborgs målmand.

Taastrup FC fortsatte det flotte spil. Efter 5 minutter havde Simon Lindgren et godt skud som Kalundborgs målmand reddede. Efter 12 minutter forsøgte Julius Motlagh sig med et farligt hovedstødsforsøg, men igen var Kalundborgs målmand på pletten.

Omkring den halve time gik den ikke længere for Kalundborg. Efter et godt opspil i venstre side havnede bolden hos Michael Kossmann, der med et kanonskud bragede bolden op i trekanten til 2-0. Et fantastisk flot mål.

Kalundborg havde i denne periode et par ganske fine målchancer og efter 43 minutter måtte TFC’s målmand Mads Henriksen diske op med en flot redning.

Taastrup FC var også målfarlige og kort inde i første halvlegs overtid gentog Silius Motlagh Kossmanns kunststykke fra tidligere, da han med et meget velplaceret venstrebensspark bankede bolden op i trekanten til en halvlegsføring på 3-0 til TFC. Meget fortjent.

Taastrup FC fortsatte fra 2. halvlegs start med at være spildominerende, men holdet var ikke helt så målsøgende som i første halvleg og Kalundborg kom mere med i spillet. Efter 60 minutter havde Mickey Mikander en god dribletur, men hans afslutning levede desværre ikke helt op til forarbejdet.

Efter 73 minutter bragte debutanten Sebastian Ellefsen TFC foran med 4-0, Julius Lip spillede med et langt indlæg fra venstre side Sebastian fri med Kalundborgs målmand. Sebastian placerede meget behersket bolden over målmanden.  Sebastian viste i det hele taget meget lovende spil i sin debutkamp.

Taastrup FC kunne godt have scoret flere mål, men Kalundborgs målmand spillede en god kamp for sit hold.

Efter 88 minutter måtte Mads Henriksen igen diske op med en flot redning i Taastrupmålet.  Julius Lip havde et farligt forsøg langt inde i overtiden. Kort tid efter fløjtede sommeren kampen af til en meget fortjent sejr til TFC på 4-0. 

TFC sikrede sig hermed sæsonens 2. sejr i efteråret og har nu 7 point efter 3 kampe. Hvad der er endnu bedre er, at der er blevet vist flot fodboldspil og holdet virker mere solidt end i foråret, hvilket har givet sig udslag i, at der endnu ikke er scoret imod Taastrup i efterårets 3 første kampe.

 TFC spiller allerede på onsdag den 24/8 kl. 18:30 på Tårnby Stadion mod Kastrup. Næste hjemmekamp spilles lørdag den 3. september kl. 14:00 mod Hillerød.