HS1 Ærgerligt rødt kort til TFC

image
Ingolf Skafte
30. oktober 2016 kl. 02:04

Taastrup FC spillede lørdag den 29. oktober på hjemmebane mod Kastrup, der inden kampen var placeret lige under Taastrup i tabellen.

Kastrup startede kampen med at lægge et massivt pres på Taastrup. I kampens første 10 minutter foregik det meste af spillet på Taastrups banehalvdel uden at Kastrup dog tilspillede sig større målchancer. Efterhånden kom Taastrup dog bedre med i kampen og som 1. halvleg skred frem var kampen ret lige. De 2 forsvar gav ikke store chancer til modstanderne og det var tydeligt, at det kunne blive afgørende for kampens resultat, hvem der fik kampens første mål.

Det var derfor meget uheldigt, at Mickey Mikander efter 31 minutter blev tildelt sit 2. gule kort i kampen og derfor blev udvist. Der kan ikke indvendes noget mod de gule kort, men meget ærgerligt, da de begge blev tildelt på steder på banen, hvor situationen ikke var farlig for TFC.

Efter udvisningen overtog Kastrup mere og mere af kampen. Holdet fik en stor chance efter 39 minutter efter en fejlaflevering i TFC’s forsvar, men reservemålmand Oliver Lip kom glimrende ud af sit mål og reddede flot. Efter 44 minutter kombinerede Kastrup sig flot gennem TFC’s forsvar, men afslutningen blev pareret af overliggeren. De 2 hold kunne herefter gå til pause med en halvlegsstilling på 0-0.

TFC kom ud til 2. halvleg med god energi. Der blev skruet op for fighterindsatsen og Taastrup kom bedre ind i kampen. TFC’s organisation var til trods for undertallet god og der blev lukket godt af.  Efter 56 minutter fik TFC et farligt contraangreb. Martin Olsen og Tonni Adamsen var alene igennem med Kastrups målmand og en enkelt forsvarer, men den afgørende aflevering blev desværre ikke præcis nok og den store mulighed løb ud i sandet.

Efter 73 minutter var TFC farlige igen. Julius Lip spillede fra venstre siden udmærket bolden ind over til Silius Motlach, der headede bolden ned for fødderne af Tonni Adamsen, hvis glimrende skud gik lige over mål.

I minuttet efter var TFC i gang med at starte endnu et contraangreb, men Silius Motlachs træk blev lidt for langt og en Kastrup-spiller opfangede i stedet bolden og spillede den hurtigt videre i venstre side, hvor en Kastrup-angriber elegant driblede sig fri tæt på baglinien og fra en meget spids vinkel elegant placerede bolden i mål bag Oliver Lip til en 1-0 føring til Kastrup.

TFC kæmpede flot videre selv om spillerne efterhånden var godt trætte. Uheldigvis lykkedes det ikke holdet at tilspille sig afgørende målchancer efter Kastrups mål og da Kastrup heller ikke kunne komme igennem TFC’s udmærkede forsvar, kunne dommeren efter næsten 5 minutters overtid fløjte kampen af med en trods alt fortjent 1-0 sejr til Kastrup i en kamp, hvor det blev afgørende, at TFC måtte spille i undertal i en hel time.

TFC rykkede efter nederlaget ned på en 6. plads inden efterårets sidste kamp, hvor holdet på lørdag den 5. november kl. 14:00 på Hillerød Stadion møder Hillerød Fodbold.

TFC siger tak til klubbens store og trofaste hjemmepublikum for støtten her i efteråret og på gensyn den 25. marts 2017, hvor modstanderen er ærkerivalerne fra Roskilde KFUM.