Greve fik skovlen under os

image Arkiv foto
Morten Lethan Albrechtsen
03. maj 2016 kl. 10:32

Efter at vi i efteråret havde slået Greve med 3-0 på udebane, var der virkelig lagt op til revanche fra Greves side i fredags. Og man må sige de ikke var søde ved os, men det var vi bestemt heller ikke ved os selv.

Personlige fejl og flotte mål blev udslagsgivende for kampens resultat.

Vi føler faktisk at vi for første gang i dette forår kommer okay ud af startboksen, men desværre glider vores Magnus Hoffmann i det 12.minut og Greve kan bringe sig i front til stillingen 1-0. Herefter kommer vi endnu bedre med, men stadig en kamp der bølger frem og tilbage med masser indianerfodbold.

I det 29min. scorer Julius Lip på en ripost og vi føler nu vi har alle chancer for overraskelsen. Men for første gang i kampen (men ikke sidste) scorer Greve hurtig efter vores udligning. Det sker ved at deres to store individualister Patrick Jensen og Rasmus Vibe kombinerer sig igennem forsvaret og gør det til 2-1 blot 5min. efter vi udlignede.

Det ser ud til at vi skal gå til pause bagud med 2-1, men Tonni Adamsen vil det anderledes og tørrer et par mænd og ligger en sukkerbold ind til Mickey Mikander som gør det til 2-2. Vi er meget tilfredse ved at kunne gå til pause med uafgjort. MEN for anden gang i kampen scorer Greve lige bagefter og nu skulle der kun gå 2 min. før deres venstreback Clausen banker bolden op i hjørnet til 3-2.

Vi kan nu gå til pause med en stor spand vand i hovedet.

2.halvleg bliver meget mere en kamp om midtbanen og kampen er faktisk meget tæt. Men i det 62.minut vælger Greves angriber – noget uforstående for de fleste – at sparke på mål fra 30-35 meters afstand og han banker flot bolden op i hjørnet uden chance for nogen som helst.

Vi forsøger og forsøger, men kommer aldrig rigtig tæt på at kunne score i kampen. Vi må derfor sige at det er et fortjent resultat at vi taber med 4-2 et rigtig godt spillende Greve hold.

Vi skal op på hesten igen og tilbage på sejrssporet efter to kampe med nederlag. Det sker på lørdag kl. 15.00, hvor vi skal en tur til Vestjylland og Varde