Nederlag til Taastrup FC i Varde

image Arkiv foto
09. maj 2016 kl. 09:13

Taastrup FC’s DS-hold tog i lørdags den lange tur til Varde. Efter nederlag i de 2 foregående kampe var der behov for point.

Taastrup FC kom også bedst fra start og havde allerede efter 4 minutter et godt hovedstødsforsøg efter hjørnespark. Holdet fortsatte det friske pågående kombinationsspil.

Det var derfor en spand koldt vand i hovedet for Taastrup, da Varde efter 17 minutter bragte sig foran med 1-0. Der blev lagt en stikning i højre side og Vardes hurtige wing kommer på selve sidelinien lige præcis foran Tobias Lindhardsen og kører direkte mod mål og afslutter. Målmand Oliver Lip halvklarer, men kan ikke holde det hårde skud. Angriberen følger hurtigt op og scorer.

Efter Vardes mål falder Taastrups spil desværre et niveau og det bliver ikke til nævneværdige chancer til holdet resten af første halvleg. Varde har en friløber i det 28. minut, men skyder over mål. De medrejsende Taastrup-fans har indstillet sig på at gå til pause bagud med 0-1, men sådan skulle det desværre ikke blive. I overtiden falder en bold pludselig ned i feltet foran en Varde-angriber, der resolut sparker bolden i kasse til en halvlegsføring på 2-0. Såvel forsvar som målmand virkede noget passive i situationen.

2. halvleg var knap 2 minutter gammel, da det igen gik galt for Taastrup og for 3. gang på et contraangreb. Varde lagde et langt indlæg lidt inde på egen banehalvdel og helt ind i straffesparksfeltet og over Taastrups enlige forsvarsspiller. En Varde-angriber kunne sikkert placere bolden i mål uden chance for Oliver Lip og dermed bringe sit hold foran med 3-0 .

Det var ikke lige den start på kampen, som Taastrup havde håbet på. Inden for 2 minutter var kampens faktisk afgjort med 2 hurtige Varde-scoringer.

Det skal siges til Taastrup-spillernes ros at holdet forsøgte at komme tilbage i kampen. I det 58. minut havde Julius Lip et godt opløb i højre side, hvor han lagde et indlæg til Tonni Adamsen, hvis skud desværre blev blokeret. I minuttet efter fulgte Mathias Olsen op med et godt skud, der gik tæt forbi stolpen.

Også i de efterfølgende minutter havde Taastrup gode forsøg, men den sidste præcision i afslutningerne manglede desværre.

Varde havde efter 67. minutter en kæmpechance. Oliver Lip parerede en afslutning fra tæt hold op på overliggeren og bolden faldt ned foran en Varde-angriber, der ikke viste samme beslutsomhed, som hans holdkammerater havde udvist hidtil i kampen.

Efter 86 minutter havde Tonni Adamsen en imponerende dribletur igennem Vardes angreb, men heller ikke her lykkedes det at score. Taastrup måtte således indkassere et 0-3 nederlag, der efter fordeling af spil og chancer var alt for stort. Forskellen på de 2 hold var at Varde var utrolig effektive til at udnytte deres relativt få antal målchancer. Desværre udviste Taastrup ikke samme effektivitet på denne i øvrigt skønne solskins lørdag i det vestjyske.

Taastrup møder på lørdag den 14. maj kl. 14:00 det absolutte tophold FC Sydvest 05 fra Tønder. Kampen spilles i Taastrup Idrætspark. Det bliver en vanskelig kamp for Taastrup, men heldigvis er Taastrup stærkt spillende på hjemmebane så med god opbakning fra hjemmepublikum venter der måske en lille overraskelse.