TFC måtte overgive sig over for topholdet

image Arkiv bilede
21. maj 2017 kl. 22:00

Efter 4 flotte kampe i træk, som havde givet holdet 10 point, var modstanderen denne gang topholdet fra Hillerød. Kampen blev spillet i Taastrup Idrætspark.

Hillerød viste fra kampens start, at de var et værdigt tophold. Hillerød var fuldstændig spildominerende i hele første halvleg og spillede sig via flot gennemførte angreb specielt over kanterne frem til mange åbne chancer, men TFC figthede flot og rigtig mange gange fik en forsvarer kastet sig ned og fik blokeret skuddet. Halvlegen skred dog frem uden at Hillerød fik scoret, men desværre for TFC blev Kenneth Jønsson udvist lige før pausen med direkte rødt angiveligt efter at have slået ud efter en modstander.

Der var således lagt op til en meget vanskelig 2. halvleg for TFC med en spiller i undertal. Imidlertid gik de unge drenge her ind og viste, at de er gjort af et særligt stof. Holdet fik en meget større del af spillet og TFC tilspillede sig inden for de første 10 minutter af 2. halvleg flere meget store målchancer. Den største opstod da Tonni Adamsen fik en glimrende stikning på venstrekanten. Tonni løb hurtigt til baglinien og lagde en perfekt hård, flad bold tæt ind foran mål, hvor Silius Motlach blot skulle sætte en inderside på bolden. Desværre nåede Silius ikke frem til bolden.

Hillerød havde vanskeligere ved at tilspille sig chancer end i første halvleg. Det var derfor dobbelt ærgerligt, at Hillerød efter 58 minutter kunne bringe sig foran med 1-0, da en høj forsvarsspiller efter hjørnespark forholdsvis ugenert kunne heade bolden i mål.

TFC kæmpede flot videre trods modgangen og spillede en rigtig flot 2. halvleg uden at holdet dog spillede sig til større målchancer mod slutningen af kampen. Efter 89 minutter afgjorde Hillerød kampen, da en angriber med et behersket skud fra kanten af straffesparksfeltet sparkede bolden i mål tæt op ad den ene målstolpe.

TFC måtte således indkassere et nederlag på 2-0. Set over hele kampen kan der ikke indvendes noget mod sejren til Hillerød, men resultatet kunne være blevet anderledes, hvis TFC havde kendt deres besøgelsestid i starten af 2. halvleg. Under alle omstændigheder ydede holdet en godkendt indsats under meget vanskelige forhold, hvor holdet spillede i mindretal i hele 2. halvleg.

TFC rykker efter nederlaget ned på en femteplads med 8 point foran den 8. plads, som i værste fald kan give nedrykning her hvor der mangler at blive spillet 4 kampe. I næste kamp venter lokalrivalerne fra Roskilde på udebane. Kampen spilles lørdag den 27. maj kl. 13:30. Næste hjemmekamp i Danmarksserien spilles lørdag den 3. juni kl. 14:00 mod Jægersborg.  Vi skal imidlertid gøre holdets trofaste hjemmepublikum opmærksom på, at TFC spiller pokalkamp allerede på tirsdag den 23. maj kl. 19:00 på hjemmebane i Taastrup Idrætspark mod Stenløse, et hold som TFC har mødt 3 gange i indeværende sæson, hvor det i alle tilfælde er blevet til sejr til TFC. Stenløse er imidlertid ret formstærke i øjeblikket, så der venter TFC en vanskelig kamp.