Flot indsats at Taastrup FC

11. juni 2019 kl. 20:03

Selvom holdet er rykket ud fa Danmarksserien, bliver holdet ved med at levere positive overraskelser og lørdagens kamp var ingen undtagelse.

Selvom Taastrup havde tabt forrige kamp på de sidste 8 minutter efter at ført med 2 mål, hvilket kunne have givet moralen et knæk, leverede holdet en solid og gedigen indsats mod gæsterne fra GVI og ligesom i sidste kamp, faldt afgørelsen først i det 88 minut, hvor Miki Mikander scorede et flot mål, der betød, at holdet kunne gå fra banen som sejrherrer med en sejr på 1 – 0.

Selve kampen var meget lige og det kunne meget nemt være blevet et væsentlig mere målrigt opgør, men   holdene var temmelig svage i afslutningerne og samtidig stod begge målmænd en rigtig god kamp.

Det er dog tydeligt nu, at Taastrup har fundet sin spillestil og at spillerne nu har fået lært hinanden at kende og med det spil, der er blevet præsenteret i de sidste 5–6 runder, ville holdet ikke have befundet sig p åen nedrykningsplads, i fald at dette havde været standarden hele sæsonen.

Taastrup FC spiller pokalkamp onsdag d.12 juni kl.19:00 mod ”Grønne ”Stjerne” i Brøndby Strand og afslutter turneringen lørdag d.15 juni kl 15:30 på udebane mod AB Taarnby.