Taastrup FCs herresenior 1 i nederlag

image
Jørgen Kolter
29. april 2019 kl. 16:24

Taastrup FCs bedste herrehold tabte nok engang og denne gang med resultatet 4- 1 til værterne fra BSF.

Selvom holdet bragte sig foran i første minut på et straffespark begået mod Oliver Wilsky og sikkert eksekveret af Jonas Boussnina, gik der blot 10 minutter, hvorefter at BSF bragte balance i regnskabet efter nok et straffespark, som Oliver Lip var årsagsvolder til, da han kom forkert ud af sit mål.

Herefter overtog BSF mere af spillet og dominerede resten af halvlegen, men Taastrup forsvarede sig godt og det var ikke helt ufortjent at Taastrup kunne gå til pausen med et uafgjort resultat.

Fra starten af anden halvleg lagde Taastrup Spillerne et højt pres oppe på BSF’s banehalvdel og kom også tæt på målet med flere afslutninger.

I det 55. minut fik værterne en kontra chance efter en dårlig Taastrup-aflevering og bragte sig foran med 2 – 1.

Herefter var kampen reelt afgjort og Taastrup måtte nok engang gå fra banen med et nederlag.

Talentmassen findes på holdet og når denne modnes lidt, kan holdet gå hen og blive rigtig godt, men der mangler stadig, at holdet kan spille 90 minutter på ”niveau” samt nedbringer antallet af fejlafleveringer, som er et af holdets helt store udfordringer.

Næste kamp er lokalopgøret mod Greve lørdag d.4 maj kl.13:00 på Greve Stadion og det må tørt konstateres, at det nok er allersidste chance, hvis holdet forsat bare skal have en teoretisk chance for at klare frisag.