Menu

Årgang '05 holdt overnatning i klubhuset

image
23. marts 2018 kl. 16:07
I weekenden lørdag den 17. - søndag den 18. marts 2018 holdt U13 drenge deres første overnatning i klubhuset, hvilket længe har været et stort ønske fra mange af drengene på årgangen og med kun een uge til påskeferien mødtes vi lørdag til en dejlig påskefrokost. 
Herefter blev der uddelt diplomer og påskeæg til de drenge, der har løbet med i Taastrup Løbet  den anden søndag i hver måned fra oktober til og med marts. 
Det er blevet til flotte tider og stor personlig fremgang, hvorfor der også blev givet medaljer for bedste tid på henholdsvis 2 km og 5 km og største personlige forbedring på både 2 km og 5 km. 
Bagefter stod den på 2 timers træning og lørdag aften på bowling hos Want2Bowl.
Søndag formiddag blev drengene delt i 3 hold og der blev  konkurreret i æggestafet med bold, fodboldquiz og andre sjove konkurrencer og vi måtte ud i ekstra spørgsmål i fodboldquizzen inden vi kunne kåre en vinder.
Det var det sociale udvalg, som består af 4 mødre på årgangen og afdelingslederen, som have arrangeret weekenden og det er deres ambition at afholde to teambuilding-weekender hvert år - een om foråret, når vi går fra vinterbold-turneringen til forårsturneringen og igen til efteråret, når vi afslutter efterårsturneringen og starter på vinterbold. 
Søndag efter frokost sluttede arrangementet, da først årgangens 8-mands hold skulle spille kamp på udebane og senere på eftermiddagen skulle årgangens 11-mands hold i aktion.
En fantastisk weekend blev rundet af med een sejr og en uafgjort kamp.