Menu

Taastrup FC U13 drenge hjalp DBU i påskeferien

image
02. april 2018 kl. 16:25

I påskeferien -  nærmere bestemt lørdag den 31. marts og søndag den 1. april 2018 – spillede det danske futsal–landshold 2 venskabskampe mod Tyskland i Gentoftehallen i Gentofte.

Taastrup FC U13 drenge havde fået mulighed for at stille bolddrenge til begge kampe og William Rix-Møller og Linus Adelswärd var derfor på banen med futsal-landsholdet begge dage. 

Det var en ekstra særlig oplevelse for Linus og hans familie som var med i Gentoftehallen begge dage, da de er fra Tyskland.

Danmark vandt kampen lørdag med 3-2 og kampen søndag med overbevisende 5-2.

Særlig om lørdagen var der mange tilskuere og  en fantastisk stemning i Gentoftehallen. 

Udover selve spillet på banen var der også stor interesse fra særligt drengene, fordi 3 af de danske spillere udtaget til venskabskampene har deres egen youtube-kanal.

Emil Scott https://www.facebook.com/emilscott.r,  Brian ”Brizze” Mengel  https://www.facebook.com/brizzehutlihut og Rasmus Warburg Johansson https://www.facebook.com/rasmus.w.johansson 

var på banen for Danmark.

Særligt var der stor opmærksomhed på Brian Mengel, som høstede klapsalver og jubel hver gang han lavede en finte eller bare var på banen. Derudover var der også en del andre youtubere blandt tilskuerne, så der blevet taget mange selfies før, under og efter kampene 😊