Klub 120's referat af HS kamp (26/9)

image
29. september 2020 kl. 08:43
Der var topkamp på programmet da Taastrup FC lørdag gæstede Herlev Stadion.
Herlev startede som lyn og torden - havde et forsøg på stolpen allerede efter et par minutter og efter 6 minutter kom Herlev foran 1-0.
Taastrup fik dog hurtigt bedre fat, og havde indenfor få minutter 3 store chancer som dog alle blev misbrugt.
Resten af 1. halvleg bølgede spillet frem og tilbage men ingen af holdene formåede at score.
I 2. halvleg overtog Taastrup mere og mere af spillet og efter en times spil kom udligningen helt fortjent.
Silius Motlaug sparkede et flot langskud ind i modsatte målhjørne.
Begge hold gik efter sejren, der var gode muligheder i begge ender - dog flest til Taastrup - men ingen formåede at
score yderligere så kampen endte 1-1.
Klub 120's Man Of The Match blev midtbaneslideren Mads Rud - Mads blev valgt blandt mange gode præstationer.
Holdets næste kamp er lørdag d. 3 oktober kl. 14.00 i Taastrup Idrætspark - modstanderen er LSF.