Menu

Regler for benyttelse af kunststofbanen på Nybolig Park

image
30. september 2020 kl. 11:20

Vores nyrenoverede kunststofbane på Nybolig Park er nu klar til at tage i brug. For at sikre den bedste vedligeholdelse af banen skal Taastrup Idræts Center hver dag køre banen over med en kost. Det er derfor vigtigt at der ikke står mål og andet materiel rundt omkring på banen. Vi skal derfor indskærpe følgende regler:

  • Med mindre den årgang/hold, som slutter deres træning, aftaler med den årgang/hold, som afløser dem, at mål placeret inde på banen kan blive stående, skal alle mål sættes på plads inden årgangen/holdet forlader træningsbanen. Denne aftale skal indgås i.f.m. hver eneste træning. Det er ikke tilstrækkeligt at man ”plejer” at gøre det på den måde. 11-mandsmål skal sættes på plads på baglinierne, medens øvrige mål skal placeres uden for banen ved sidelinjerne
  • Målene skal bæres eller køres på hjulene.
  • Ovenstående regel gælder naturligvis også i.f.m. kampe
  • Alt øvrigt materiel, skrald, tape og andet skal fjernes fra banen
  • Med mindre andet er aftalt med træneren for det hold/årgang, der træner før ens eget hold, er det ikke tilladt at varme op inde på kunststofbanen. Man må først gå ind på banen på det tidspunkt, hvor ens træningstid starter
  • Man er velkommen til at foretage opvarmning på græsområdet mellem P-pladsen og kunststofbanen. (Fodboldstøvler skal børstes rene inden kunststofbanen betrædes. Der må kun benyttes fodboldstøvler med gummiknopper)
  • Når man forlader kunstbanen, skal alle sørge for at rense støvler og tøj for granulat i miljøzonen.

Det er en forudsætning for vores benyttelse af kunststofbanen, at alle overholder ovennævnte regler samt at der holdes en god tone mellem trænere, ledere og spillere fra de berørte hold. Vi kan ikke fortsætte med, at der står mål og flyder overalt på banen efter endt træning.

Husk altid at køre din nøglechip over den kontakt, hvor man aktiverer lyset på kunststofbanen. Findes på væggen til venstre for indgangsdøren til TIC’s personalerum.   Når lyset er aktiveret, er lyset tændt i 2 timer. Det er vigtigt, at lyset ikke selv slukker, da det tager nogle minutter inden det bliver tændt igen. Lyset slukkes automatisk kl. 22:30.

Mvh. Turneringsudvalget

 

Luk