Menu

TFC Boderne

Der er brug for dig.

Taastrup FC har brug for alle de frivillige hænder vi kan få. Alle dem med stor eller lille fodboldmæssig viden, ser vi gerne bliver trænere og hjælper til fra sidelinjen. Men har man ikke en fodboldmæssig viden, så er TFC Boderne der hvor alle kan gøre sig gældende. TFC Boderne består af 3 boder:

DS 1 Kampe

Når Taastrup FC Herresenior 1 hold spiller i Danmarksserien er der salg af øl, vang og stadionplatter fra det lille røde skur. Her bemander vi boden, der er i det røde hus. Vi møder ind 1½ - 2 timer før kampstart, tænder op i grillen og sætter op til de 100 – 300 tilskuere der typisk er til en kamp.

Der er brug for 3 frivillige til denne kamp.

Fyrværkeri salg

En ikke uvæsentlig indtægtskilde til Taastrup FC er det årlige fyrværkerisalg. Her er der brug for frivillige hænder til bemanding af slagsbod, til udlevering af købt fyrværkeri og som nattevagt.  Efter salgs perioden er der overskudsalg til fordelagtige priser, at der fyrværkeri der ikke er solgt. 

Brøndby Bod

Taastrup FC og Brøndby IF har gennem længere tid samarbejdet på ungdomsside, så vores A hold træner sammen med MasterClass trænere fra Brøndby. Samarbejdet er blevet udbygget og Taastrup FC har det seneste år bemandet først en og senere to boder på Brøndby Stadion, hvorfra vi sælger øl/vand, pølser, is og slik før og under kampen.

Vi er typisk 14 – 18 forældre/spillere, der bemander boden, hvor vi får 10 % af omsætningen. Den første sæson har vi indtjent omkring 75.000 kr. til de deltagende årgange og pengene går direkte ind på hjælpernes respektive årgangskonti.

Har jeres årgang lyst til at deltage, så er I hermed inviteret til festen. 

Hovedboden er beliggende i Tårn 19 på Loxam tribunen, og den anden bod som er en Kulgrillsbod for enden af Loxam tribunen ned mod udebaneafsnittet.

En vagt i Boden tager typisk 4-5 timer. Man møder senest 1 time før kampstart og går hjem 20/30 minutter efter pausen, hvis man ønsker det. Det kræver ingen forudsætninger ud over lysten til at lære at vende en pølse, skænke en fadøl og lange den over disken. Som ekstra bonus får man mulighed for at stifte bekendtskab med andre forældre og spillere fra Taastrup FC. 

Vil du hjælpe?

Hvis du vil være med, så send en mail med navn og e-mail, samt årgang. Så sendes der et link til Holdsport og du er godt i gang. Er du på Facebook, så kan du følge stort og småt om Brøndby Boden, DS kampene og Fyrværkeri salg på.

 

STEEN PEDERSEN - steen@knuser.dk

PETER L. PEDERSEN - peterlpedersen@gmail.com