3 point på kontoen

image
04. september 2017 kl. 09:34
Taastrup U11 piger leverede endnu engang en flot indsats og sejrede lørdag formiddag 3-1 over gæsterne fra Lejre.
Til dagens kamp havde holdets trænere valgt at spille med en diamant på midten, hvilket pigerne ikke har prøvet før. Til kampen var der 4 nye spillere med i truppen siden kampen mod Roskilde, da holdets anfører Nanna Ravnebjerg, holdets midtbane dynamo Signe Jacobsen, alt mulig spilleren Isabella de Jesus og en af holdets forsvars krumtapper Mathilde Plannov var forhindret. Men i pigernes fravær var der 4 nye piger klar til at tage over og de leverede alle en rigtig flot indsats, og alle 3 mål blev sat ind af spillere som ikke var med mod Roskilde. Siena Nørmark-Larsen tog over i forsvaret hvor Mathilde Plannov slap, Norah Hulvej Andersen og Astrid Havmand Brandt (1 mål) sled og slæbte på midten og Amalie Smedemark Jensen var tilbage i angrebet, hvor hun flot kvitterede med 2 mål. Amalies andet mål vil blive husket af både Amalie og hendes holdkammerater den næste tid, et flot lob på over 20 meter og en prisgivet Lejre målmand der bare kunne se til at bolden svævede henover hende.
Man kunne fra start se at pigerne var indstillet på, at Lejre skulle sendes hjem og holde weekend med et nederlag. Fra dommerens første fløjt gik pigerne til den, med Nicole Nørgaard på mål og Maja Salling Johansen, der var vikariende anfører som de store indpiskere. Pigerne pressede og stressede Lejre pigerne, og fik spillet rigtig flot over kanterne hvor Emma Graack-Hakcani og Sanna Aghazadeh var gode til at gøre sig spilbare og komme over kanterne og smide tværbolde ind til holdets offensive spillere Mette Belter og Amalie Smedemark, der altså resulterede i 3 mål alle med Mette Belter i assistrollen.
Der blev løbet rigtig meget i kampen, hvorfor holdet kan glæde sig over at have en bred trup. For da flere midtbane spillere midt i 1. halvleg begyndte at blive trætte, så var Zophia Poulsen og Norah Hulvej-Andersen klar til at komme ind og tage over. Det gjorde begge piger rigtig flot, og de fik hurtigt stabiliseret midtbanen. Men efter at have styret kampen de første 25 minutter og være kommet foran 2-0, lykkedes det desværre alligevel Lejre at komme tilbage ind i kampen og kampen begyndte herefter at bølge frem og tilbage.
2. halvleg startede som 1. halvleg sluttede og bølgede frem og tilbage, og efterhånden som spillerne på begge hold blev mere trætte - knækkede holdene over på midten. Det gjorde at forsvarerne i begge ender ofte kom i undertal og blev presset, men både forsvar og målmænd i begge ender leverede en heroisk indsats, fra Taastrup sled både Siena Nørmark-Larsen og Maja Salling Johansen med at holde Lejres 3 angribere fra chancer, og når de endelig kom forbi var Nicole Nørgaard en sikker sidste skanse. Det viste hun især prøver på 5 minutter før tid, hvor en Lejre spiller fik en friløber. Nicole kom heldigvis godt ud målet og fik afværget situationen. 1 minut senere blev kampen afgjort, på et rigtig flot opspil helt nede fra egen mål fik Mette Belter fat i bolden og lagde en fin pasning op til Astrid Havmand Brandt, der sikkert placerede bolden helt ude ved stolpen, forbi den fremadstormende Lejre målmand.
Stort tillykke til alle pigerne, der hele tiden udvikler sig og som viste at holdet råder over en bred trup. Og et særligt stort tillykke til Mette Belter der blev kampens spiller.
Næste kamp er onsdag d. 6. september, hvor pigerne skal en tur til Albertslund.
U12 Piger Nyheder 27. marts kl. 19:38
Overskrift: 2*sejr til U11 og U12 pigerne