image
11. september 2017 kl. 09:07
Onsdag aften var U11 pigerne til kamp i Albertslund.
Pigerne var så klar til kamp og har rigtig fundet sig til rette på 8 mandsbanen.
Kampen forløb rigtig godt selvom det tog lidt tid for dem at komme i gang. Pigerne dominerede hele kampen, fra start til slutfløjtet.

Banen var lidt bredere end normalt, så pigerne fik løbet en del, derfor skulle pigerne lige finde sig til rette.
20 min inde i kampen kom den første scoring af Amalie, der fik bolden samlet op efter skud af Nanna som spillede en god og stabil kamp på midtbanen. 6 min efter tog Nanna selv en lille løbe tur fra midten af og med sine flotte driblinger og et godt skud landende den i mål. 2-0 til Taastrup ved halvleg!
Mette startede kampen på højre midt, og fik lagt nogle flotte bolde ind over til vores angriber(e) og midtbanen. Og så fik hun lavet nogle gode returløb ude på kanten, til stor hjælp for forsvar og midtbanen
I forsvaret havde vi Mathilde og Siena. Siena blev kampens spiller. Hele kampen igennem spillede Siena med stor selvtillid og sikkerhed, og fik lavet nogle lækre afleveringer op ad banen, samt lukket af for deres angribere og midtbane. Mathilde fik taget nogle flotte løb op af banen og lukkede også flot af i forsvaret. Maja var på den defensive midtbane og gik ned og dækkede af, når Mathilde tog sine løb op ad banen og det lykkes hende, at stoppe modstanderne på midtbanen, inden de blev rigtig farlige. Holdets defensive indsats var så god at Astrid knap havde noget at lave og måtte holdes varm med træningsøvelser af far Mikkel i pausen. Det var Astrids første 8 mands kamp på mål og de få gange modstanderen var nede i feltet klarede hun det rigtig flot og holdt også målet rent.
Signe havde taget løbestøvlerne på og udfordrede konstant deres hurtigste modstander og vandt udfordringerne op til flere gange, rigtig god kamp af Signe - der viste at hun kan spille mange pladser.
Aisha Alam som startede ude og kom ind i slutningen af første halvvej fik scoret sit første 8 mands mål i sin debutkamp. Aisha kom ind i højre side og startede med, at flot at udfordre modstanderne - flot debut !
Kampens fjerde mål blev sat ind af Amalie efter en flot assist af Maja som sende Amalie ud i siden, der skød og ramte den bagerste stolpe og gik ind.
Ved 5-0 var Nanna på igen med et flot langskud.
Vores anden udskifter var Colle som har stået på mål i de andre kampe. Colle kom ind og fik mange gode minutter på midtbanen, og udmærkede sig flot på højre midt, da Aisha blev sat op i angrebet.Det gik rigtig godt for Colle som også fik scoret sit første mål på 8 mands på et flot langskud og det blev kampens sidste mål til 6-0.
Flot indsats af pigerne, der med sejren ligger i den sjove ende af rækken....
U12 Piger Nyheder 27. marts kl. 19:38
Overskrift: 2*sejr til U11 og U12 pigerne