God indsats i TFC mod Friheden 2-2

image
Kamilla & Sune
17. august 2017 kl. 13:44
Som kom vi endelig i gang efter en lang sommerferie. U11 holdet fik spillet deres første turnerings 8 mands kamp. Pigerne var meget spændte og havde glædet sig rigtig meget til, at skulle spille 8 mands fodbold.
Pigerne spillede en rigtig flot kamp. Efter en god start kom vi foran 1-0, men desværre udlignede BK Friheden kort tid efter. I anden halvleg kom BK Friheden så foran 2-1, men pigerne fik kæmpet sig flot tilbage i kampen og lagde de sidste 10 minutter et stort pres på BK Friheden. Det resulterede lige inden slutfløjtet i at de fortjent fik udlignet 2-2, som blev kampens resultat.
Vi havde Colle på mål. Colle stod sin første 8 mandskamp og gjorde en fantastisk indsats. Hun lavede nogle flotte udspark og fik kastet sig efter bolden. I forsvaret havde Maja og Mathilde et fantastisk samarbejde, hvor de fik hjælp af Siena som altid er stabil i forsvaret. De 3 udgør et fantastisk team. Maja og Siena byttede i slutningen af første halvleg, så Maja kom op på midtbanen.

På højre midt spillede Emma, som lavede et fantastisk løbe arbejde. Det var Emmas først kamp som højre midt, da hun plejer at spille som angriber. Hun klarede det fantastisk.

På venstre midt startede Signe, men i løbet af kampen spillede hun flere pladser på midtbanen. Signe fik efter kampen fidusbamsen, for hendes store gåpåmod og arbejdsindsats, især i slutningen af kampen. Signe var en arbejdshest og havde en stor andel i de 2 mål vi scorede.

På midten startede vi udover Siena også med Nanna, som er udvalgt til holdets anfører og Nanna svigtede ikke holdkammeraters tillid. Nanna var god til at støtte og rose sine holdkammerater igennem hele kampen, der gjorde at pigerne igennem hele kampen troede på det. Nanna gik forrest og fik taklet på midtbanen, så vi vandt en masse bolde.

Mette, der startede ude kom midt i 1. halvlegen ind på højre midt og var i hælene på hendes modstander hver gang de havde bolden. Det gjorde det svært for dem, at komme op ad banen og medvirkede til at der blev lukket godt af på midtbanen. Lidt senere kom Norah først på midt midt og senere på venstre midtbane. Norah spillede sin allerførste 8 mands kamp og hold da op en fight hun leverede i 2 halvleg. Hun tog kampen op, og vandt mange nærkampe og fik spillet bolden flot op ad banen. Rigtig flot kæmpet! Sanna, der også blev skiftet ind midt i 1. halvleg kom ind på venstre midtbane og fik kæmpet hårdt om boldene med sin direkte modstander. Sanna kæmpede fik erobret mange bolde og ført bolden flot op af banen til Amalie, som i dagens anledning spillede angriber. Amalie leverede en rigtig flot indsats og fik placeret sig rigtig godt på banen. Det resulterede i at det var nemt for holdkammeraterne at spille bolden op til hende, og Amalie kvitterede flot med de gode pasninger ved at lave to flotte og gennemspillede mål. Fantastisk flot indsats af Amalie, det lover godt for fremtiden og dejligt at holdet har flere dygtige angribere der kan sparke bolden i kassen.
U12 Piger Nyheder 27. marts kl. 19:38
Overskrift: 2*sejr til U11 og U12 pigerne