Menu

Mindeord

14. juni 2018 kl. 22:01

Det er med stor sorg, at Taastrup FC har fået meddelelsen om, at vores mangeårige træner for 04 drengene, Michael Gregers Jensen, er sovet stille ind.

 

Michael har gennem en årrække været en del af det trænerteam, der siden drengene spillede mikrobold har udviklet årgangen til det, den er i dag, hvor der spilles 11-mandsbold med stor sikkerhed.

 

Da sygdommen ramte, valgte Michael at holde pause fra trænergerningen. Men på trods af sygdom fortsatte han med at følge drengene med likes på Facebook, og når energien var til det, tog han med til kamp og kom med opmuntrende kommentarer.  

 

Det var hele tiden Michals vilje at vende tilbage som træner. Han skulle bare lige vinde den største kamp over sygdommen, og så ville han være klar igen. Desværre skulle det ikke gå sådan, og Michael tabte den sidste kamp.

 

Klubben og årgangen sender den største tak til Michael for alt det, som han har været for drengene på årgang 04 og for klubben. Michael forstod om nogen, at fodbold er et holdspil, hvor fællesskab er vigtigt.

 

Taastrup FC sender mange varme tanker til familien i denne svære tid.

 

Hvil i fred Michael. Æret være dit minde.