Menu

Klub 120s referat af HS1 kamp mod Vordingborg

image
Michael Sørensen
08. maj 2021 kl. 10:50
I et vejr, der lignede efterår med kraftig regn og vind samt en temperatur på omkring 7 - 8 grader, løb Taastrupspillerne onsdag d. 5/5 på banen i Vordingborg til et vigtigt opgør i forhold til det forventede slutspil. På den regntunge bane startede Taastrup med at kontrollere kampen de første 20-25 minutter uden dog at komme frem til de helt store chancer ud over et par gode afslutninger langt udefra, der dog gik et stykke forbi Vordingborgs mål.
Efterfølgende kom hjemmeholdet mere med i kampen uden dog at komme frem til andet end et par løse chancer samt et par hjørnespark, der ikke voldte Taastrups forsvar de store udfordringer.
I det 39 minut fik Taastrup kombineret sig fint frem i højre side og på tværafleveringen ind foran Vordingborgs mål, dukkede Taastrups anfører Rasmus "Racer" Hansen op og fin afsluttet. Vordingborgs målmand præsterede en fin aflevering, men kunne ikke holde bolden og på riposten fik "Racer" bragt Taastrup fortjent foran.
Efter en kort pause sattes anden halvleg i gang. Nu havde Taastrup en kraftig vind i mod sig og det meste af spillet foregik på Taastrups banehalvdel og med hjemmeholdet som boldførende uden at det blev til reelle chancer bortset fra en afslutning ved den ene stolpe, hvor Oliver Lip hev en flot redning ud af ærmet.
Taastrup havde et hovedstød på overliggeren og også en pæn mulighed i overtiden, men kampen ender med en fortjent sejr til Taastrup. Ikke det pæneste spil, men en koncentreret og disciplineret holdindsats og det kan man også vinde på.