Menu

Taastrup FC spiller også i Danmarksserien i sæsonen 2016-17

image Forårsbillede
Ingolf Skafte
18. juli 2016 kl. 19:07

Som tidligere omtalt sluttede Taastrup FC fjerde sidst i pulje 2 i DS.  Denne placering betød at holdet var afhængig af resultaterne i diverse oprykningsspil:

1)      Vejgaard, Greve og Kastrup spiller om to pladser i 2.div., vi skal håbe at BÅDE Greve og Kastrup rykker op. 1) Vejgaard, Greve og Kastrup spiller om to pladser i 2.div., vi skal håbe at BÅDE Greve og Kastrup rykker op.1) Kastrup, Greve og Vejgaard spillede om to oprykningspladser til 2. division. Her skulle Greve og Kastrup begge rykke op.

2)      RB 1906 fra Roskilde og Skovshoved spillede mod et fynsk og et jysk hold om oprykning til danmarksserien. Her skulle enten RB 1906 eller Skovshoved slutte dårligst.

RB 1906 tabte begge deres oprykningskampe og hermed var første betingelse opfyldt.

I første kamp i Kastrup spillede Kastrup og Greve uafgjort 0-0. i 2. kamp tabte Kastrup ude med 0-1 til Vejgaard. Meget ærgerligt særligt fordi Vejgårds ene scoring først faldt efter 4 minutters overtid. Så hjalp det ikke noget, at Greve i sidste kamp vandt hjemme mod Vejgaard så sikkert som 4-0. Kastrup sluttede som nr. 3 og må derfor blive i DS og hvad værre er Taastrup FC rykker ned i Sjællandsserien.

Herefter havde Taastrup FC kun håbet om, at en skrivebordsafgørelse kunne sikre klubbens videre eksistens i DS.  Der har gennem den sidste måneds tid været en del skriveri i medierne om Boldklubben Søllerød-Vedbæks dårlige økonomi. På en ekstraordinær generalforsamling i klubben den 6. juli blev det besluttet at opløse klubben grundet den dårlige økonomi. DBU’s bestyrelse besluttede den 15. juli, at Taastrup som den klub, der var tættest på at undgå nedrykning, overtager BSV’s plads i DS.

Denne beslutning har vakt stor glæde i trænerstaben, i spillertruppen og i TFC’s bestyrelse. Klubben ser med optimisme frem til endnu en sæson i DS. Cheftræner Tommy Olsen udtaler, at det var en rigtig dejlig nyhed at få, på trods af nogle specielle omstændigheder. Men vi har været klar over et stykke tid at det var den vej det kunne gå, så det er vigtigt at vi nu har fået en afklaring. Vi føler selv at vi hører hjemme i DS, så det skal vi ud og bevise i den kommende sæson.

Jeg har en klar forventning om, at vores unge hold har fået samlet lidt vigtig erfaring i den afgående sæson, så vi gradvist ser et mere modent udtryk i holdet.

Taastrup FC ligger ud med en hjemmekamp lørdag den 6. august kl. 14:00 mod Stenløse.

Holdets træningskampe er planlagt og ser således ud:

Tirsdag den 19/7 kl. 18.30 i Taastrup Idrætspark mod Fremad Valby (DS).

Lørdag den 23/7 kl. 12.00 i Taastrup Idrætspark mod Karlslunde (DS)

Lørdag den 30/7 kl. 12.00 ude mod Herlufsholm (DS)

Taastrup FC ønsker holdets trofaste tilskuere fortsat god sommer og på snarligt gensyn.