Flot kamp mod Holbæk

02. juni 2019 kl. 19:53

Taastrup FC’s  meget teoretiske chance for at forblive i Danmarksserien var forduftet efter at Greve lørdag eftermiddag vandt over Karlslunde. TFC kunne således stille op til søndagens kamp på udebane mod Holbæk helt uden nerver. Det samme kunne Holbæk, som allerede for et par uger siden sikrede sig oprykning til 2. division.

Holbæk startede kampen med en meget stor chance i første minut. Det nærgående skud ramte stolpen. Taastrup kom sig hurtigt over den lidt uheldige start og bragte sig foran med 1-0 allerede efter 3 minutters spil. Oiver Wilsky lagde en perfekt stikning i dybden til Mickey Mikander, som stærkt holdt Holbæks forsvarer bag sig og sikkert placerede bolden i nettaget. Super start af TFC.

Man kunne i resten af halvlegen ikke se, at det var rækkens tophold som mødte bundholdet. Taastrup spillede rigtig flot og tilspillede sig flere store målchancer. Holbæk havde også deres forsøg, men der blev ikke scoret yderligere i 1. halvleg.

Holbæk startede 2. halvleg med at lægge et betydeligt pres på Taastrup, som dog forsvarede sig godt. TFC havde i denne periode flere pæne målchancer, men vi skulle helt hen til det 75. minut før der igen kom gang i scoringen. Philip Nielsen lagde en præcis stikning frem til anfører Rasmus Hansen, der sikkert bragte TFC foran med 2-0.

I de følgende 10 minutter havde TFC 2-3 meget store muligheder for at bringe sig yderligere foran, men de store chancer blev misbrugt på det skammeligste.

Herefter skete der det, som ofte sker, når et hold brænder mange chancer. Holbæk fik efter 85 minutter reduceret til 1-2 på et selvmål. Herefter lugtede Holbæk blod og efter 90 minutter udlignede de til 2-2 på et hovedstød, hvor Taastrups forsvar ikke nåede op og genere en Holbæk angriber, så han uhindret kunne heade bolden i mål.

Langt inde i overtiden gik det helt galt for TFC, idet Holbæk gjorde det til slutresultatet 3-2. Der var stor ærgrelse i TFC-truppen både blandt spillere og trænere. Taastrup havde virkeligt spillet er flot kamp og selv om TFC i forvejen var rykket ned, kunne holdet have haft stor glæde af en sejr på udebane mod rækkens ubestridte tophold. En sejr kunne have givet noget selvtillid inden sæsonens 2 sidste kampe.

TFC skal efter sommerferien spille i Sjællandsserien. Klubben håber meget på at kunne holde sammen på spillertruppen, som består af meget unge og talentfulde spillere. Holdet har i de sidste 5 kampe vist, at de godt kan være med i Danmarksserien, men holdet er kommet for sent i gang til at nå at redde sig.

Næste hjemmekamp spilles på fredag den 7. juni kl. 19:00, hvor modstanderen er GVI. Der er gratis entre til denne kamp, så mød op og støt drengene til sidste hjemmekamp i Danmarksserien i denne omgang.