Flot indsats af U10 pigerne!

image
11. september 2017 kl. 12:58

7 friske piger trodsede vejret og spillede flot fodbold ved stævnet søndag formiddag i Ejby. Pigerne fik en kold og våd start på stævnet, da regnen stod ned i lårtykke stråler og banerne var efterhånden blevet godt våde med store 'putter' flere steder.
Alligevel viste pigerne god fodbold og kampgejst og med lidt held havde de vundet en eller to kampe mere.
Første kamp var mod de lokale piger og her tabte pigerne med et smalt nederlag på 1-0, selvom de havde flere gode chancer.
I anden kamp var pigerne meget bedre med og vandt fortjent 1-0 over Albertslund. Sejren kunne godt have været større, men en god målmandspræstation og en 'tyk' stolpe kom i vejen flere gange.
I tredie kamp spillede pigerne mod Toksværd, en svær modstander med et par meget fysiske piger på holdet. TFC startede bedst og kom midt i 1. halvleg foran 1-0, desværre lykkedes det ikke at holde stand og i 2. halvleg pressede modstanderen mere og mere på, og fil desværre udlignet 4 min før tid.
Sidste kamp var mod Ejby igen, da et enkelt hold var udeblevet. Det blev desværre til et 4-0 nederlag, da pigerne var godt trætte. Under hele stævnet viste pigerne god gejst og et godt sammenhold, så de er helt sikkert klar om 14 dage til at tage kampen op.

Alt i alt var det en god dag i Ejby og vejret endte også med at blive helt fint. Stor ros til alke 7: Cecilie, Malou, Ida, Nico, Naja, Josefine og Kimia. Kimia blev dagens spiller, og leverede 4 flotte indsatser i de 4 kampe