Klub 120s referat af HS1 kamp mod Næstved

image
Michael Sørensen
28. september 2021 kl. 21:32
Lørdag skulle Taastrup FC hjemme mod Næstved IF forsøge at bygge videre på sidste uges flotte udebanesejr. Udeholdet ligger med i toppen af rækken og er det hold der har scoret flest mål i rækken foreløbig.
Taastrup fik en god start og bragte sig foran 1-0 efter et lille kvarters spil ved Mido Mahmoud Al-Hussein. Herefter satte gæsterne sig dog på spillet, men 1-0 føringen holdt halvlegen ud.
Efter pausen blev Næstveds dominans dog endnu kraftigere - og udligningen faldt efter ca. en times spil. Næstved pressede Taastrup i bund, skabte flere meget store chancer men formåede ikke at score yderligere, så kampen endte uafgjort 1-1. Et resultat Taastrup skal være meget tilfredse med mod en stærk modstander.
Målmand Andreas Overgaard Hansen stod en fremragende kamp og blev valgt til Klub 120's Man Of The Match.
Holdets næste kamp er lørdag kl. 13.30 ude mod MB.