Klub 120s referat af HS1 kamp mod NFB

image
Michael Sørensen
18. oktober 2021 kl. 17:46
Lørdag var der vigtigt bundopgør på programmet da Taastrup tog til det nordlige Falster for at spille imod NFB. En rigtig 6-pointkamp da holdene inden kampen lå med henholdsvis 7 samt 8 point.
Taastrup tog en fin revanche i forhold til sidste uges tamme indsats og kunne tage hjem med en fortjent 2-1 sejr. Kampen igennem var Taastrup det bedste hold - og sejren kunne godt have været større. Manglende skarphed foran mål gjorde at vi kun fik scoret 2 gange.
Holdet kom foran ved Mido Mahmoud Al-Hussein i første halvleg - og udbyggede føringen midt i anden halvleg ved Frederik Hansen. 5 minutter før tid fik NFB reduceret, men trods et afsluttende pres var hjemmeholdet ikke rigtigt tæt på at få udlignet.
Positive elementer fra kampen var at Taastrup offensivt fik skabt godt med chancer, samt at forsvaret efter et skifte til 3-5-2 stod markant bedre end tilfældet har været de sidste par kampe.
Klub 120 kårede Frederik Hansen til Man Of The Match.
Holdets næste kamp er lørdag d. 23. oktober kl. 13.00 ude mod Vordingborg.