HS1 fortsætter sejrsstimen

image
Michael Sørensen
05. november 2023 kl. 14:25

Taastrup FC tog lørdag hjemme på Nybolig Park imod Avedøre IF. Med 3 sejre på stribe har Taastrup fået gang i en god periode - og dagens modstander lå inden kampen placeret 1 point under Taastrup.

Efter 2 flotte hjemmesejre på 5-0 i den seneste tid blev denne kamp noget mere vanskelig. Avedøre ydede rigtig god modstand, men det lykkedes Taastrup alligevel Taastrup at trække sig sejrende ud af kampen med en vigtig 3-1 sejr.

I første halvleg lykkedes Avedøre rigtigt fint med at få lagt et godt pres på hjemmeholdet - de erobrede gentagne gange bolden højt oppe på banen men udeholdet fik ikke spillet chancerne så store igen. Bedst som det lignede en målløs halvleg fik Avedøre scoret til 0-1 på et flot gennemspillet angreb.

Fra 2. halvlegs start kom Taastrup bedre med og efter en time fik Taastrup udlignet. Topscorer Mathias R. Jensen erobrede flot bolden og fik fremtvunget et straffespark som han selv sparkede sikkert i mål.
Taastrup overtog spillet herfra, men havde stadig svært ved at skabe de helt store chancer, men med 8 minutter tilbage bragte Mathias R. Jensen hjemmeholdet på 2-1 efter en superflot aflevering bagom forsvaret fra Kasper Lind Wessel Larsen.
Og allerede minuttet efter blev kampen endeligt afgjort - Kasper Lind Wessel Larsen opsnappede bolden fra Avedøres målmand og sparkede den i det tomme mål.

Alt i alt en glimrende sejr på en dag hvor spillet ikke fungerede helt så godt som i de seneste kampe, men holdet kæmper godt for hinanden og forsvaret giver ikke mange chancer væk.

Holdet er nu placeret som nr. 3 i rækken.

Klub 120 valgte Kasper Lind Wessel Larsen som kampens spiller.

Holdets sidste kamp i denne halvsæson er lørdag d. 11. november kl. 12.00 ude mod Herstedøster IC.