image
Michael Sørensen
29. oktober 2023 kl. 11:04
Taastrup FC tog lørdag imod Snekkersten IF på kunstbanen på Nybolig Park.

Efter 2 sejre i træk skulle holdet forsøge at fortsætte den gode periode - og det må man sige lykkedes.
For anden hjemmekamp i træk vandt holdet 5-0 - og igen efter en glimrende præstation.

Allerede efter små 10 minutters spil troede hjemmeholdet at de bragte sig foran - men Sebastian Frederiksens scoring blev underkendt grundet en offside i opspillet til målet.
Men hjemmeholdet tog hurtigt revanche - Kasper Lind Wessel Larsen sparkede flot bolden i mål fra kanten af feltet. Og blot 4 minutter senere blev det til 2-0 ved Mickey Mikander.
Hjemmeholdet spillede godt og havde flere muligheder for at lukke kampen til 3-0 - men det lykkedes ikke at score flere mål i første halvleg.

Snekkersten bedste periode var hen mod slutningen af første halvleg - men et hovedstød på overliggeren var det nærmeste udeholdet kom på scoring i denne kamp.

Fra anden halvlegs start var Taastrup igen totalt dominerende. 2 flotte mål fra Mathias R. Jensen afgjorde kampen fuldstændigt inden Daniel Janum lukkede kampen til 5-0.

Hjemmeholdet havde 2 flotte frisparksforsøg i anden halvleg - men både Kerem Polat og Frederik Voss's forsøg prellede af på overliggeren.

Klub 120 valgte den dobbelte målscorer Mathias R. Jensen som kampens spiller.

Holdets næste kamp er også på kunstbanen på Nybolig Park - den spilles lørdag d. 4. november
kl. 12.00 mod Avedøre IF. Kom på stadion og støt holdet som spiller noget god fodbold for tiden.