Menu

Åbning af græsbaner udskudt pga. for våde baner. Plan for 1. kvartal fortsætter i Uge 16 til og med tirsdag den 16. april. Opdateret 15. april

image
02. april 2024 kl. 12:48

15. april:

Taastrup Idrætscenter har her til formiddag meddelt, at der hen over weekenden er sket en så væsentlig tørring af græsbanerne at alle baner i TIP bortset fra stadionbanen samt alle baner på Nybolig Park bortset fra område 3 (arealet med 3- og 5-mandsbaner) åbnes op for træning fra på onsdag den 17. april. Det betyder at der fra denne dag trænes efter den udmeldte fordeling for 2. kvartal for alle årgange/hold bortset fra U6-,  U7- og U8 drenge.

Turneringsudvalget tager kontakt direkte til de 3 årgange om mulighederne for at de kan træne på græs een gang i denne uge. Vi satser på at kunne benytte bane 1 selv om banen ikke er gjort klar til fodboldspil her i foråret, da der som bekendt skal etableres ny kunststofbane på området.

Mandag og tirsdag i uge 16 gælder planerne for 1. kvartal. Fra onsdag i uge 16 gælder planerne for 2. kvartal.

 

 

14. april:

Det ser desværre ikke ud til at græsbanerne bliver åbnet i uge 16, så vi må fortsætte med vinterfordelingen. En ændring i vejrsituationen kan dog ændre på dette. Vi skal derfor opfordre til at følge denne side også i den kommende uge.

I uge 16 gælder planerne for 1. kvartal.

 

8. april:

Taastrup Idræts Center har her til morgen meddelt, at alle græsbaner i Høje Taastrup Kommune fortsat er lukkede grundet det megen regn, som der er kommet gennem den sidste uges tid. TIC giver besked, når banerne kan åbnes igen. Vi håber på senest i løbet af onsdagen at få besked på om det vil være muligt at benytte græsbanerne i den kommende weekend.


Lukningen betyder at vi fortsat kører fordelingen af træningstider efter vinterfordelingen. Turneringsudvalget vil flytte/udsætte de kampe, som ikke kan afvikles på kunst. på hverdagene gælder det stort set alle kampe. I vil modtage besked herom fra Turneringsudvalget.

I uge 15 gælder planerne for 1. kvartal.

-----------------------------------

 

TIC: Vi har været i kontakt med driftsbyen som heller ikke åbner baner i resten af kommunen. Banerne er for våde og bløde, det vil skade banerne mere at åbne dem nu når det er så vådt.

 

Fordelingen af tider på kunstgræs for indeværende sæson fortsætter, indtil driftsbyen godkender at I kan tage græsbanerne i brug.

Træningsplaner er opdaterede - i uge 14 gælder planerne for 1. kvartal.

Luk