Michael Sørensen
17. marts 2024 kl. 20:14
Taastrup FC spillede lørdag formiddag årets første turneringskamp ude mod BSF.
Taastrup gav debut til Hjalte Andersen og så var der comeback til Oliver Benn Larsen - begge var med i startopstillingen og gjorde det glimrende.
Efter en virkelig flot afslutning på efteråret med 5 sejre i træk skulle Taastrup forsøge at udbygge den flotte stime - og det lykkedes man med.
Taastrup tog en fin 2-1 sejr med sig hjem - efter 2 meget forskellige halvlege.
Taastrup spillede en aldeles glimrende 1. halvleg hvor kombinationerne flød ogspillet så virkeligt godt ud. Holdet skabte godt med chancer, mens BSF var sjældne gæster i Taastrups felt.
Taastrup gik til pause foran 2-0 efter 2 gode mål. Topscorer Mathias R. Jensen gjorde det til 1-0 på en fin aflevering fra Sebastian S. Frederiksen, mens Sebastian selv scorede til 2-0 efter flot forarbejde af Kerem Polat.
Eneste lille minus ved 1. halvleg var egentlig at føringen nok burde have været større.
Efter pausen lykkedes Taastrup slet ikke så godt med at holde fast i bolden. Holdet havde egentlig stadig kampen fint under kontrol, men spillet flød ikke længere så godt. Og så midt i halvlegen fik BSF reduceret på straffespark efter en noget bizar misforståelse i Taastrups forsvar.
Herfra blev det en kamp for Taastrup at holde fast i føringen. Der var hele og halve chancer i begge ender, men ingen af holdene lykkedes med at score yderligere.
Taastrup vinder fortjent 2-1 efter en kamp der blev unødigt spændende til sidst.
Klub 120 valgte Sebastian S. Frederiksen som kampens spiller.
Holdets næste kamp er lørdag d. 23. marts kl. 13 på Nybolig Park. Vi håber at mange vil lægge vejen forbi og støtte holdet.