Så gik den ikke længere for HS1

image
Michael Sørensen
08. april 2024 kl. 11:18
Efter 7 sejre i træk tog Taastrup FC lørdag til Fredensborg for at spille mod rækkens tophold som inden denne kamp kun havde lidt et enkelt nederlag - dette i efteråret til netop Taastrup.
Første halvleg var en meget velspillet og lige forestilling. Taastrup fik efter et kvarters spil en kæmpe chance efter en omstilling - men Mathias R. Jensens afslutning gik forbi stolpen.
Taastrup tog føringen ved Oliver Benn Larsen efter 35 minutter, men blot få minutter senere udlignede Fredensborg efter en fejl i opspillet fra Taastrups side.
1-1 ved halvlegen efter en halvleg på højt niveau fra begge sider.
Fra anden halvlegs start satte Fredensborg dog sig tungt på spillet. Taastrup blev presset langt tilbage og efter 5 minutter kom hjemmeholdet på 2-1.
Hjemmeholdet fortsatte det gode spil - men ud af det blå udlignede Taastrup pludselig. Et glimrende indlæg fra Nicholai A. Sørensen blev headet ind af Frederik Hansen.
Glæden varede dog kort - for blot få minutter senere kom Fredensborg igen foran. Et fremragende langskudsmål fra ca. 25 meter tog indersiden af stolpen uden chance for Oliver Lip.
Taastrup prøvede at svare igen, men Fredensborg var det bedste hold i 2. halvleg og var flere gange tæt på en scoring til 4-2.
Til allersidst var Taastrup dog tæt på en udligning. I overtiden kom Niklas Møller Olsen på skudhold på kanten af feltet - men trods en glimrende afslutning reddede Fredensborg målmand bolden til hjørne.
Det endte med et nederlag på 2-3. Det var en fortjent sejr til Fredensborg efter hjemmeholdet var det klart bedste hold i anden halvleg.
Klub 120 valgte Oliver Lip som kampens spiller efter flere glimrende redninger.
Holdets næste kamp er lørdag d. 13. april kl. 13 på Nybolig Park mod IF Skjold Birkerød.