Ingolf Skafte
14. april 2024 kl. 12:49

Bemærk at spillestedet for næste kamp er blevet flyttet til Vedbæk Stadion og ikke Rundtforbi som det tidligere fremgik i bunden af denne artikel!

Lørdag d. 13/4 mødt HS1 på hjemmebane Birkerød.

Inden kampen gik i gang blev Emil Ladefoged og Nicolaj Jensen kaldt frem og hædret. De spillede begge deres kamp nr. 100 for TFC’s førstehold. Et stort tillykke til de 2 stærke og bundsolide midterforsvarere.

Kampen startede med et par pæne chancer til begge hold i kampens første minutter. TFC overtog herefter styringen af spillet og efter 19 minutter bragte Mathias Jensen TFC foran med 1-0 efter en behersket afslutning, hvor han tilsyneladende fangede Birkerøds målmand på det forkerte ben.

TFC fortsatte det flotte spil og efter 28 minutter blev det 2 – 0 . Efter rigtig godt opspil i venstre side lagde Hjalte Andersen en perfekt aflevering ind i feltet, hvor Sebastian Frederiksen sikkert sparkede bolden i kassen.

Birkerød gik ikke ned efter de 2 hurtige mål til TFC. De fortsatte med at kæmpe og efter 38 minutter fik holdet reduceret til 1-2.

Nu var det vigtigt for TFC at holde fast i kampen og ikke lukke Birkerød ind. Eet minut før pausen gjorde TFC det til 3-1. Efter klumpspil i straffesparksfeltet sparkede Philip Folman bolden i mål.

TFC kunne således gå til pausen med en komfortabel føring på 3-1 efter at have spillet en rigtig god første halvleg.

TFC fortsatte med at styre spillet og efter 55 minutter var Mathias Jensen igen på spil. TFC spilede sig flot igennem i venstre side og Sebastian Frederiksen lagde en helt perfekt aflevering ind i det lille felt, hvor Mathias fra kort afstand sikkert sparkede bolden i mål til 4 - 1.

Denne sikre føring til TFC fik heller ikke her Birkerød til at trække sig tilbage. De fortsatte det målsøgende spil og havde faktisk chancer til at kunne have scoret et mål eller 2 i denne fase af kampen.

TFC havde også sine chancer, men der kom ikke flere mål i kampen. TFC kunne trække sig tilbage med en sikker og også fortjent sejr på 4-1.

Klub 120 valgte den dobbelte målscorer Mathias Jensen som kampens spiller.

Næste kamp er på udebane mod Rudersdal. Kampen spilles fredag den 19. april kl. 18:30 på Vedbæk Stadion.

Næste hjemmekamp er lørdag den 27. april kl. 13:00 på Nybolig Park.